lauantai 20. joulukuuta 2014

Hyvältä alkaa näyttää...

Pariin päivään ei ole tullut kerrottua ihanan joulukalenterin sisällöstä. Mieleen hiipii surumieli , että tää on pian ohi. Kalenterista on paljastunut nyssykässä mantelia ja rusinoita ( tänään glögittelen viimein) , parina päivänä leimasimet,, handmade-laattoja ja kaunis huopakoriste,, ei raski pistää paketin koristeeksi on sen verran kaunis.
Jäin eilen joululomalle.Töihin palataan tiistaina joulun jälkeen. Pienet ihmiseni sai pikku paketin ja joulureet.
Hiukan herkkuja..idean nappasin jostain blogista (jota arvatenkaan en enää muista. Anteeksi!)
Illalla virtaa oli kotihommien ohella leipoa marttojen ohjeella appelsiinikakku..löytyy marttojen sivulta ohje. Tänään sitä makustelin ja tykkäsin. Peruskakku appelsiinin maulla...
Tänään ollaan siivottu koti joulukuntoon sekä kokeiltu nyrkkirieskan leivontaa. Nyrkkirieska on niin minun suosikkia. Itse en ole koskaan leiponut ennen mutta innostuin kokeilemaan Kinuskikissan ohjeella. Ei mitään *huippua* mutta minä tykkään ja varmaan leivon uudelleenkin.
Ainuat lahjasukatkin valmistui tänään. Neuloin ne ihmiselle joka on auttanut minua kuluneen vuoden aikana tukemalla suruissani. Enemmän ehkä kiitos kuin lahja.Puikot on nyt pistetty piiloon ja kaivellaan vasta kun aloitan löysäpipoisten  fb-ryhmän JyJu:n. Se alkaakin jo jouluaattona =))
Siivouksen pääteeksi sain silittää uuden joululiinani jonka oon kirjonu tässä joulua odotellessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä käynnistäsi merkki