tiistai 24. syyskuuta 2013

Koska meillä on joulu?

Aattelin ottaa jonku kivan matkakäsityön mukaan ku lähin viimeselle reissutyölle tältä kesää... 

Pitkään ollu suunnitteilla virkata kivalla ohjeella pannulappu(ja) keittiöön. Kattelin kotoa lähteissä lankavaihtoehtoja ja keittiön värimaailmaa. Valitsin passelit. Kunnes tajusin, että nämä on ihan joulun väriset ja näistä tulee joulupannulaput! 


Ongelmaksihan tässä siis nyt nousi se, että
A) meidän keittiö on siis jo jouluväreissä!
B) miten minä saan tehtyä joulun keittiöön ku siellä on jo joulu?
C) pittääkö oikeesti oottaa kevääseen asti, että sinne voi laittaa jotain uutta...?

lauantai 21. syyskuuta 2013

Vuosikertaglögiä

Näin, kun päättää nähdä asioiden valoisat puolet, niin uskon tämän aluillaan olevan ensimmäisen syysflunssan kertovan vain ilmojen kylmenemisestä ja joulun lähenemisestä.

Uskon myös siihen, että jos tämä tauti jollain saadaan nopeasti kuriin niin kuusi ja puoli vuotta sitten parempaa olleella glögitiivisteellä.
Viime viikonloppuna en edes moista huomannut, mutta nyt kun tiedostan asian, niin makukin alkoi tuntua jo vähän väljälle :) Meinasin vielä varmistaakseni taudin totaalisen katoamisen käydä hakemassa varastosta jo joulumukit. Onneksi olen kipeänä, niin jäi vain haaveeksi :)

P.S. Kiitos äiti, kun raskit antaa tämän vuosikertaglögin minulle!

torstai 19. syyskuuta 2013

N. 100 yötä jouluun

Joulu tuntuu vielä niin kaukaiselta, ettei sitä osaa vielä valmistella tai kunnolla edes ajatella. Syksy kauneimmillaan ja värit loistavat ulkona kirkkaina.

Kuitenkin syksyn ensimmäiset kynttilät sytytin ja muistin (taas kerran) kuinka rauhoittavaa niitä on katsella. Minun joulun odotukseni alkoi siis kynttilän valossa tunnelmoiden..

100 yötä.... eiku taitaa olla jo vähemmän... jouluun

Minun 100 yötä jouluun -päivääni kuului (glögin ja kynttilöiden lisäksi tottakai) joulukorttiaskartelun aloittaminen. Tosin ajatus toteutuksesta jäi vain tälle tasolle vielä tuolloin.... Toisaalta aikakin loppui kesken, mikä oli sinällään hyvä, koska nyt olen jo saanut mielestäni ihan kivan idean jatkolle :)

Kännykkäni on lakossa pari viikkoa, joten siksi myös kuvien siirtäminen hidastui ja blogipäivitys tuleekin näin jälkijunassa... Mutta joulua kohti siis mennään :)

  



Hah, mutta sainpas nuo kuitenkin kokonaan väritettyä :)

Niin ja minun jouluvalmistelut luultavasti ovat nyt tauolla lokakuun alkupuolelle saakka työreissun takia....

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

100 yötä...ja valmistelu voinee alkaa NYT...

Joulu...olen aina rakastanu joulua, mutta herään liian myöhään ja kaikki ne ideat jää sitten toteutumatta. Olisiko viimeinkin kaikki tänä vuonna toisin?
Kun huomasin viime syksynä tämän juhlistavan päivän päätin jo silloin että tästä minun valmistautuminen alkaa. Sen pohjalta päätimme tehdä myös oman joulublogimme. Mitä kaikkea tänne sitten kertyykään niin se on yllätystä meille itsellekin.
Tätä päivää päätin juhlistaa tietysti glögillä jota kaapista löytyi viime joululta. Vaikka blogin nimi viittaa johonkin niin...minulle kelpaa vain alkoholiton glögi.Alkoholi pilaa minun glögini.
Glögin kanssa tietysti ihania vihreitä kuulia.. joita on AINA jouluna saatava =) Kun lähdin kauppaan päätin ,että yritän löytää kuulien lisäksi jotain jouluista.. ja sieltähän hyllystä löytyikin jouluntuoksuinen kynttilä. Mikäpäs tässä on ollessa... tänään alkaa myös ulkolyhdyn kynttiläkausi. Yöt onkin jo pimeitä.
 
 
Ja tokihan oli kaivettava esiin jokin jouluinen työkin... ja nyt ommellaan joululiinaa vaikka ulkona onkin ihana syksyinen sää...